• Els llibres del mes d’abril: Narracions extraordinàries i Els assassinats del carrer de la Morgue, d’Edgar Allan Poe

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Mireu tots els llibres que ens heu recomanat fins ara…

  Els llibres del mes d'abril: Narracions extraordinàries i Els assassinats del carrer de la Morgue, d'Edgar Allan PoeNarracions extraordinàries

  Especial Sant Jordi

  Narracions extrardinàries

  Autor: Edgar Allan Poe

  En els relats que integren aquest volum hi ha tot un ventall de maneres d’apropar-se a la literatura de terror: espais tancats, amors fúnebres, tombes, cadàvers, i també la típica opressió psicològica que prové d’allò que és extraordinari: allò que va més enllà dels sentits i de la lògica.

  Els assassinats del carrer de la Morgue i altres contes

  Autor: Edgar Allan Poe

  Llibre de lectura fàcil

  “Aquesta nit, a les tres, la gent del barri de Sant Roc s’ha despertat quan ha sentit uns crits molt forts que venien del quart pis d’una casa del carrer de la Morgue.” Així comença un diari de París de l’any 18…, que informa de la descoberta dels c adàvers d’una dona i la seva filla, mortes en unes circumstàncies molt estranyes. Aquesta primera història del volum explica pas a pas com és descobert l’autor d’unes morts horroroses.

  1. Més informació sobre l’autor i els seus llibres
  2. Recomana un llibre AQUÍ
  3. Notícia al web del CNL Eramprunyà

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL