• Big Hero 6 al XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  cartell big hero format petit Castelldefels

  El mes d’abril es projectarà Big Hero 6 als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 18 d’abril (16 h) i diumenge 19 (12 h).

  Hiro Hamada és un expert en robòtica dins d’un complot criminal que vol destruir la ciutat de Sant Fransokyo. Uneix forces amb el seu millor amic, el robot Baymax, i un equip de novells lluitadors contra el crim en la missió de salvar la ciutat.

  Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.

  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

   

  Big Hero 6

  Dissabte 18 d’abril (16 h) i diumenge 19 (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL