• Lletres al Parlament amb el Voluntariat per la llengua

  Una parella lingüística de Gavà ha participat en aquest acte institucional com a representants del Voluntariat per la llengua
  <em>Lletres al Parlament</em> amb el Voluntariat per la llenguaEl passat dimecres 22 d’abril, el Parlament de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes van organitzar l’onzena edició de “Lletres al Parlament”, una activitat de foment de la lectura que difon autors i obres cabdals de la literatura catalana.La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, va presidir l’acte a la Sala Auditori conjuntament amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

   

  Una parella lingüística del Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà, la formada per la Lacrima Stoica —aprenenta romanesa del VxL, tertuliana del club de lectura fàcil en català i alumna dels cursos de català per a adults del CNL— i en Joan Ceron —voluntari des del 2008—, i la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, la senyora Ester Franquesa, van participar en aquesta lectura.

  Un cop finalitzada la lectura es va oferir una visita guiada al Parlament a la qual van assistir la Lacrima i el Joan, la parella lingüística gavanenca que hi anava en representació del Voluntariat per la llengua. Per a l’aprenenta era la primera visita a aquesta institució i va comentar que s’havia emocionat molt amb les explicacions de la guia i de la presidenta del Parlament.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Àlbum de fotos
  2. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  3. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua
  4. Piulada al Twitter del CNL Eramprunyà
  5. Notícia al Facebook del CNL Eramprunyà

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL