• L’escriptora Maria Carme Roca, a Sant Boi de Llobregat

  Maria Carme Roca visita el SLC de Sant Boi de Llobregat gràcies al programa Autors a les aules de la Institució de les Lletres Catalanes

  Més de 90 persones, entre alumnat i voluntariat,  van assistir dimarts 26 de maig a la xerrada de Maria Carme Roca. L’acte va començar amb la projecció de diversos vídeos (presentació de l’autora, lectura de passatges dels llibres, etc.) protagonitzats per l’alumnat de diferents nivells. Després, Maria Carme Roca va parlar de les raons que la van portar a escriure, dels seus inicis en el món literari  i de les tres novel·les treballades a classe aquest tercer trimestre: Intrigues de palau, Nits de celobert i Amb ulls de guácharo.

  Les persones assistents van fer-li preguntes sobre la seva trajectòria literària, els personatges de les tres novel·les treballades a classe i les seves opinions sobre temes diversos. La xerrada va acabar amb la signatura de llibres per part de l’autora i una sessió de fotos.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia i galeria de fotos al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua
  3. Vídeos sobre les obres de l’escriptora Maria Carme Roca
  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL