• El llibre del mes de juny: Pedra de tartera, de Maria Barbal

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix.

  El llibre del mes de juny: Pedra de tartera de Maria Barbal       
  Pedra de Tartera / Autora: Maria Barbal

  Relat en primera persona de la Conxa que, ja gran, repassa els moments més intensos de la seva vida al Pallars,  fortament marcada pels esdeveniments històrics  de la Guerra Civil i els primers anys del franquisme, i també per les característiques pròpies del seu entorn (la pobresa, el fet de sentir-se forastera a casa dels oncles, la dependència envers els oncles, el marit i els fills).

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil: Educaula – col·lecció llibre obert (adaptació de Teresa Pous). El podeu demanar a les biblioteques.

  MÉS INFORMACIÓ:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Recomana un llibre aquí

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL