• Visita al pailebot Santa Eulàlia i el Museu Marítim

  Divendres 29 de maig un grup format per voluntariat i alumnat va anar fins al Port de Barcelona per visitar el pailebot Santa Eulàlia i el Museu Marítim

  El grup es va trobar davant la porta del Museu i des d’allà va anar fins al port per visitar amb la guia el pailebot Sant Eulàlia. Es tracta d’un dels velers més antics que es conserven a la Mediterrània i el 2011 va ser declarat bé cultural d’interès nacional pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

  Després de visitar tant l’exterior com l’interior del veler va arribar el torn de la visita lliure del Museu Marítim ubicat a les Drassanes Reials de Barcelona, monument històric més representatiu de la façana marítima de la ciutat i un dels més importants en construcció naval de la Mediterrània. El Museu exposa la rèplica de la Galera Reial, vaixell insígnia del rei Joan d’Àustria a la batalla de Lepant (1571).

  Aquesta activitat ha estat organitzada pel Servei Local de Català de Sant Boi.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Galeria de fotos
  3. Notícia al portal VxL
  4. Notícia al Facebook del CNL
  5. Notícia al Twitter del CNL

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL