• 33a Setmana del Llibre en Català (Activitat anul·lada a causa de la pluja)

    logo2015El dijous dia 10 de setembre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) participarà en la 33a edició de la Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.
    Serà una bona oportunitat per donar a conèixer el Voluntariat per la llengua als milers de persones que visitaran la Setmana del Llibre en Català.

    La col·laboració del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà consisteix en:

    1. Tast de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua:
    (de 17 a 18 h)
    Hi podeu participar com a espectadors; si preferiu fer-ho de manera activa, cal que sigueu voluntaris o aprenents en actiu del VxL. Fareu de parella lingüística durant 20 minuts amb persones voluntàries que visitin la Setmana del Llibre en Català. Us podeu inscriure
    al tast sols o amb la vostra parella lingüística.
    2. Entrevista a voluntaris i aprenents:
    (mateix horari)
    Hi podreu explicar la vostra experiència en el Voluntariat per la llengua.

    Si sou voluntaris o aprenents del Voluntariat per la llengua us podeu inscriure per al tast de parelles lingüístiques a l’adreça vxl.eramprunya@cpnl.cat .

    ENLLAÇ A LA WEB DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL