• Homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d’Efak

  MontllorEfakFotoEsmenadaEl dimecres 28 d’octubre, a les 17 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà una activitat en homenatge als cantautors Guillem d’Efak i Ovidi Montllor amb motiu del 20è aniversari de la seva mort.
  En aquesta trobada coneixerem detalls biogràfics i sentirem diverses cançons d’ambdós autors. A més, la Biblioteca tindrà preparada una petita exposició sobre aquestes dues figures.
  A aquesta activitat hi són convidats els voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà (Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans), l’alumnat del Servei Local de Català de Gavà i els usuaris de les biblioteques d’aquest municipi.
  Cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 638 26 11 (demaneu per la Cati) o a vxl.eramprunya@cpnl.cat abans del 20 d’octubre.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia publicada al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia publicada al portal del Voluntariat per la llengua

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL