• El llibre del mes de novembre: Mil cretins, de Quim Monzó

  Cada mes us recomanem un llibre i us demanem que ens feu arribar les vostres recomanacions. Quin llibre us ha agradat?
  El llibre del mes de novembre: Mil cretins, de Quim MonzóMil cretins

  19 contes per gaudir de la lectura

  Mil cretins /  Autor: Quim Monzó

  Mil cretins és una obra que reuneix dinou contes de l’escriptor Quim Monzó. Està estructurada en dues parts, amb relats més llargs a la primera i més accelerats a la segona. Va ser publicada l’any 2007 a l’editorial Quaderns Crema. El 2008 va guanyar el Premi Maria Àngels Anglada. Monzó passa comptes amb el dolor, la vellesa, la mort i l’amor. Valent i sense concessions, mira a la cara el difícil equilibri entre vida i misèria humana.

  El 2010 Ventura Pons va rodar una pel·lícula, a partir d’aquest llibre i d’altres relats d’altres llibres de l’autor, que du per títol Mil cretins.


  RECOMANA UN LLIBRE AQUÍ

  SLC de Sant Boi de Llobregat

  Enllaços relacionats
  1. Cartell llibre del mes de novembre
  2. Web de l’autor

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL