• Visita guiada a la Filmoteca de Catalunya

  Visita guiada a la Filmoteca de CatalunyaDivendres 27 de novembre alumnat i voluntariat del SLC  de Sant Boi de Llobregat van visitar la Filmoteca de Catalunya.

   

  La Filmoteca de Catalunya es troba en un dels barris més antics de Barcelona, el Raval, i té com a missió principal la recuperació, la conservació, la investigació, la difusió de les pel·lícules i les obres audiovisuals, els materials, els documents, els equips i qualsevol altre element que sigui d’interès per a l’estudi del cinema i l’audiovisual en general, i del cinema català en particular.

  De la mà d’Anna Fors, bibliotecària documentalista de la Filmoteca i comissària de l’actual exposició temporal “Rovira Beleta. Més enllà de Los Tarantos” vam visitar els diferents espais de l’edifici: sala d’exposició permanent, biblioteca, sales de cinema, magatzems on es conserven pel·lícules, revistes, cartells, programes de mà, aparells de cinema, etc. Vam acabar la visita a l’exposició temporal dedicada al director i productor català Rovira Beleta.

  Va ser una visita molt interessant i vam aprendre moltes coses sobre el món del cinema i sobre la feina que fan els professionals que treballen a la Filmoteca de Catalunya.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia i fotos al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL