• Estrenem l’app “Jocs en català”

  itujuguesencatalaEl Consorci estrena la seva primera aplicació per a mòbils “Jocs en català” en el marc de la campanya “I tu, jugues en català?”

  Aquesta app és disponible a la plataforma Android i, a partir de la setmana vinent, per a iOS.

  L’aplicació permet accedir al cercador de jocs i joguines en català del CPNL (que té més de 600 referències) per paraula clau, per categories de jocs i per edat recomanada. L’app “Jocs en català” també disposa d’informació sobre els més de 400 comerços que donen suport a la campanya, geolocalitzats a través de Google Maps.

  Si algú se la vol instal·lar, només cal que vagi amb el navegador del mòbil a la pàgina:
  cpnl.cat/app

  Allà hi ha els enllaços de descàrrega per a Android i iOS (quan estigui disponible). També hi trobarà els codis QR corresponents, per obrir els enllaços des del mòbil, si la pàgina s’ha obert des de l’ordinador.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Podeu descarregar-vos l’aplicació en aquest enllaç
  2. Jocs i joguines en català per a tothom
  3. Abacus de Sant Boi col·labora amb la campanya I tu, jugues en català?

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL