• Campaneta i la llegenda de la bèstia al XIX Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  cartell desembre reduït

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Desembre es projectarà Campaneta i la llegenda de la bèstia als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 19 de desembre (16 h) i diumenge 20 (12 h).

  Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora  de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil.

  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

  Campaneta i la llegenda de la bèstia

  Dissabte 19 (16 h) i diumenge 20 de maig (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL