• Berenar karaoke nadalenc

  Voluntaris i aprenents del CNL Eramprunyà es desitgen bones festes entre cançons de karaoke i poemes
  Berenar karaoke nadalenc

  Darrera activitat VxL de 2015 al CNL Eramprunyà

  El passat 16 de desembre va tenir lloc un berenar nadalenc per als voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.

  Durant la trobada els assistents van cantar unes cançons de karaoke del projecte “Agafa el micro.cat”. Aquest projecte és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, desenvolupada pel Grup Enderrock, que ha produït els videoclips inèdits de les cançons i les recreacions de les músiques originals.

  També hi va haver lloc per a una petita lectura de poemes i comentar les sortides fetes durant aquest any. A continuació, els assistents van rebre com a petit detall exemplars dels quaderns Parlem tu i jo.

  El tradicional brindis amb cava va posar el punt final a la trobada.

  NOTÍCIA AL WEB DEL CNL ERAMPRUNYÀ

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL