• Presentació de la 2a edició del Voluntariat per la llengua de Sant Climent de Llobregat

  I lliurament de quaderns de la col·lecció Parlem tu i jo
  Presentació de la 2a edició del Voluntariat per la llengua de Sant Climent de Llobregat El dia 12 de gener va tenir lloc la presentació de la 2a edició del programa Voluntariat per la llengua de Sant Climent de Llobregat, població vinculada al Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà.

  La presentació es va fer al Casal de Cultura, amb l’assistència d’Isidre Sierra Fusté, alcalde de Sant Climent; Montse Fulquet Martí, tinent d’alcalde de Cultura; i Sandra Araqué i Peri, regidora d’Educació.

  Les persones que es vulguin inscriure com a voluntàries o aprenentes del programa VxL poden fer-ho aquest mateix dia o es poden adreçar directament a l’Ajuntament de Sant Climent o fer-ho a través del web d’aquest programa.

  Les trobades lingüístiques es faran fins al mes de juny.

  NOTÍCIA AL WEB DEL CNL ERAMPRUNYÀ

  NOTÍCIA AL PORTAL VxL

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL