• Exposició ‘VxL, un tast!’

    Exposició <em>VxL, un tast!</em>10 anys de VxL: un tast! és una exposició creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, que mostra la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i la manera en què el programa s’ha anat estenent a diferents àmbits de la societat des que es va crear l’any 2003. Els sis plafons i els vídeos que conformen la mostra contenen dades, testimonis i imatges tant de les parelles lingüístiques que es troben per conversar en català una hora a la setmana com de les activitats que s’ofereixen als participants.

    Aquesta exposició s’adreça a tothom qui vulgui conèixer les curiositats del Voluntariat per la llengua i la dimensió que el programa ha adquirit pel que fa a les xifres, territorialment i des del punt de vista humà. En general, és d’interès per a qualsevol persona que vulgui conèixer com un projecte de foment de l’ús de la llengua esdevé una eina de cohesió social.

    Podeu visitar aquesta exposició de l’11 al 24 de febrer a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà (plaça de Jaume Balmes, s/n).

    ENLLAÇOS:

    1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
    2. Notícia al Portal del Voluntariat per la llengua
    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL