• Hem anat a veure l’obra ‘El test’ a Sant Boi

  Hem anat a veure l'obra El testDiumenge 21 de febrer,  el grup de 25 persones format per alumnat i voluntariat del SLC de Sant Boi de Llobregat va assistir a la representació de l’obra El test, dins de la programació Arts escèniques i música, temporada gener-juny de 2016, que organitza l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

  L’obra és de David Vallejo, està dirigida per Cristina Clemente i interpretada per David Bagès, David Vert, Mima Riera i Dolo Beltrán.

  Quatre amics íntims es troben: una parella acomodada i una altra que passa estretor. Berta, la dona de la parella acomodada és psicòloga. Ha ideat un test senzill, que el seu home li planteja a la Marta, la dona de la parella que passa estretor. Si bé el test només planteja una hipòtesi, ràpidament es transforma en una alternativa real: ha d’escollir entre rebre cent mil euros ara (l’amic acomodat té ganes d’ajudar-los) o bé rebre’n un milió passats deu anys. Cal escollir …

  Us la recomanem!

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia al Portal del Voluntariat per la llengua

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL