• Visita a l’exposició “Actrius catalanes del segle XX”

  Visita a l'exposició Dimarts 1 de març una vintena de persones (alumnes del SLC de Castelldefels, partipants en el VxL del CNL Eramprunyà i membres del taller de teatre en català Pocavergonya) van assistir a una visita guiada de l’exposició “Actrius catalanes del segle XX”.

  Durant la visita, conduïda per Joan Casas i Joaquim Noguero (comissaris de l’exposició), es va posar en relleu el protagonisme de les dones a l’escena durant el segle XX. Els assistents es van aproximar a grans actrius com ara  Margarida Xirgu, Mary Santpere, Assumpció Balaguer, Montserrat Carulla, Carlota Soldevila, Núria Espert, Anna Lizaran, Rosa Novell, Vicky Peña, Emma Vilarasau… Aquesta aproximació es  va concretar des de diverses perspectives, que passen tant pels rols que han protagonitzat com pel record deixat a la premsa o les il·lusions i les connotacions que han representat en cada moment històric.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua
  3. Àlbum de fotos
  4. Web del Palau Robert

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL