• Jazz Standards a l’Ateneu Torrellenc

  Diumenge 22 de maig a les 18.00 h a l’Ateneu Torrellenc (Carrer Major, 2, Torrelles de Llobregat)

  MUJAZZT NEW TALENT COMBO és un formació creada per l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa (MuJazzT) amb la finalitat de donar a conèixer estudiants superiors i músics amateurs de la ciutat. Està integrada per les saxofonistes Haizea Martiartu i Marta Riba, els guitarristes Arnau Gil i Víctor Martínez,el contrabaixista Joan Humet i el bateria Sergi Torrejón.

  Durada: 70 minuts
  Direcció Artística: Arnau Gil Betriu

  Si presenteu el carnet d’alumne o del Voluntariat per la llengua podreu gaudir d’un 10 % de descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Més informació
  2. Espai A
  3. Contacte amb l’Ateneu Torrellenc
  4. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL