• Voluntariat per la llengua a Donostia

    cartell_hitzargiakLa Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística han estat convidats a presentar el programa  Voluntariat per la llengua a la Trobada del projecte  Hitzargiak, llengües que s’il·luminen mútuament, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de juny a Donostia.

    Aquesta iniciativa, dirigida pel Clúster de Sociolingüística del País Basc i en el marc de Donostia Capital Europea de la Cultura 2016, té per objectiu consolidar una xarxa de contactes de les comunitats lingüístiques d’Europa, per tal que es coneguin i s’alimentin mútuament, i aconseguir una major eficàcia en els processos de revitalització de llengües. A la Trobada es donaran a conèixer bones pràctiques d’aprenentatge de llengües, entre els quals el Voluntariat per la llengua.

    ENLLAÇOS RELACIONATS:

    1.  MÉS INFORMACIÓ AL PORTAL VxL
    2.  HITZARGIAK 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL