• El CPNL i el Liceu signen un acord de col·laboració per al foment de la llengua i la cultura catalana

  La Fundació del Gran Teatre del Liceu i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren per al foment de la llengua i la cultura catalanaLa Fundació del Gran Teatre del Liceu i el Consorci per a la Normalització Lingüística col·laboren per al foment de la llengua i la cultura catalana

   

  La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, i el director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Roger Guasch, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb la finalitat de fomentar l’ús social de la llengua catalana i de difondre el patrimoni i la llengua i la cultura catalanes a tota la població.

  Aquest conveni posa de manifest la voluntat explícita de les dues entitats de treballar activament i conjuntament, a través d’activitats de forment cultural adreçades a col·lectius vinculats amb el CPNL.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia al web del Consorci per a la Normalització Lingüística
  2. Fotos de l’acte

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL