• El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà reprèn l’atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

    La cita prèvia serà indispensable per rebre atenció presencial

    Prioritzant la seguretat i la protecció tant d’usuaris com de treballadors, el dilluns 22 de juny el Servei Local de Català de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà, reobre les portes a l’atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció.

    Una de les principals mesures de seguretat és que les persones interessades a rebre-hi atenció presencial caldrà que demanin cita prèvia a través del telèfon 936 529 585 o bé per correu a santboi@cpnl.cat.

    Malgrat això, l’atenció telemàtica continuarà sent la prioritat per garantir al màxim l’acompliment de les mesures de seguretat i salut publiques.

    • L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores
    • La seu del CNL Eramprunyà és oberta en aquest horari (plaça de Montserrat Roig, 1, edifici l’Olivera, Sant Boi de Llobregat)
    • Les oficines del Servei Local de Català de Castelldefels, Gavà i Viladecans continuen tancades al públic. Les persones interessades a rebre atenció presencial o telefònica seran ateses al SLC de Sant Boi, seu del CNL Eramprunyà. Es pot contactar amb els SLC d’aquestes poblacions per correu electrònic:
      • castelldefels@cpnl.cat
      • gava@cpnl.cat
      • viladecans@cpnl.cat

    CNL Eramprunyà

    Enllaços relacionats:

    Noticia al web del CNL Eramprunyà

    Nota de premsa del CPNL sobre la reobertura presencial del CPNL

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL