• Quaderns VxL de lectura, amb o sense parella lingüística

   

   

   

   

   

   

   

  Proposta de quaderns de lectura per a aquests mesos, amb o sense la teva parella lingüística:

  1. Llegir per parlar, llegir per aprendre: És un material ideal per a les parelles del VxL i per a l’alumnat que vol millorar la comprensió lectora i l’expressió oral. El material consta d’una guia didàctica i tot un seguit de quaderns que proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de tipologia diversa. Els quaderns 52-61 proposen activitats a partir de textos relacionats específicament amb el món de l’empresa.
  2. Parlem tu i jo: És una col·lecció de quaderns pensada per promoure el diàleg i la conversa, i alhora reforçar l’aprenentatge de la la llengua a través de la lectura. El material s’adreça tant a les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua o en clubs de lectura com als aprenents dels cursos de llengua catalana.

  ENLLAÇOS:

  1. Llegir per parlar, llegir per aprendre
  2. Parlem tu i jo
  3. Apunta’t al Voluntariat per la llengua virtual

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL