• Voluntariat per la llengua: “QUAN PARLES FAS MÀGIA”

    El programa Voluntariat per la llengua (VxL) de la Direcció General de Política Lingüística, que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i que té com a objectiu fer créixer el domini de l’ús oral del català, comença una nova temporada d’activitats amb la campanya de promoció “Quan parles fas màgia” i una nova imatge gràfica. La campanya vol incidir en la transformació personal que suposa per a aprenents i voluntaris practicar el català junts.

    Les noves accions donen embranzida a un programa amb més de 17 anys d’existència i mereixedor de diversos reconeixements. La campanya inclou tres vídeos protagonitzats per voluntaris i aprenents reals del programa: un de situat en un ambient urbà, un altre en un ambient més rural i un tercer que se centra en el voluntariat en línia, que el 2020 ha crescut notablement amb els canvis d’hàbits provocats per la COVID-19. També inclou una exposició que serà presentada públicament divendres amb presència de la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i la directora general de Política Lingüística i preseidenta del CPNL, Ester Franquesa.

    La campanya vol animar les persones perquè s’afegeixin al VxL, un programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer. Aquest any se superarà el llindar dels 150.000 voluntaris des de la creació del VxL el 2003. L’any 2019, i per primera vegada, es van superar les 11.000 parelles formades en un any.

    ESPOTS:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL