• Com fer una bona exposició oral

    Com sabeu, l’exposició oral és un tipus d’exercici que farem durant tot el curs. Per això, hem dedicat els dos primers dies de classe a trobar de quina manera cal preparar-la. A partir de les paraules clau que us vaig donar, es podia fer un text com el següent:

    Seguiu llegint…

    Per fer una bona exposició oral cal que prèviament tinguem en compte les persones a qui ens adrecem així com el temps del qual disposem, no podem dir el mateix si disposem de 5  minuts que si disposem d’una hora.

    Seguidament recollirem informació i documentació del tema del qual tractarem, fent una lectura atenta dels textos i subratllant les idees més importants. Anotarem en un full totes les idees que hagi de contenir l’esquema o guió ordenant-les de manera lògica i separant les idees principals de les secundàries.

    A partir d’aquí podem fer l’ esquema de la nostra exposició oral, distribuint les idees en les tres parts en què han d’estar estructurades, és a dir, introducció, desenvolupament i conclusió.

    Durant l’exposició hem de ser clars i concisos. Hem d’aconseguir mantenir l’atenció dels oients actuant amb naturalitat, alternant la mirada i modulant la veu. Per acabar establirem un torn de paraula. (Ana M. Rodríguez)

    Espero que us sigui útil!

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius