• Com fer una bona exposició oral

    Com sabeu, l’exposició oral és un tipus d’exercici que farem durant tot el curs. Per això, hem dedicat els dos primers dies de classe a trobar de quina manera cal preparar-la. A partir de les paraules clau que us vaig donar, es podia fer un text com el següent:

    Seguiu llegint…

    Per fer una bona exposició oral cal que prèviament tinguem en compte les persones a qui ens adrecem així com el temps del qual disposem, no podem dir el mateix si disposem de 5  minuts que si disposem d’una hora.

    Seguidament recollirem informació i documentació del tema del qual tractarem, fent una lectura atenta dels textos i subratllant les idees més importants. Anotarem en un full totes les idees que hagi de contenir l’esquema o guió ordenant-les de manera lògica i separant les idees principals de les secundàries.

    A partir d’aquí podem fer l’ esquema de la nostra exposició oral, distribuint les idees en les tres parts en què han d’estar estructurades, és a dir, introducció, desenvolupament i conclusió.

    Durant l’exposició hem de ser clars i concisos. Hem d’aconseguir mantenir l’atenció dels oients actuant amb naturalitat, alternant la mirada i modulant la veu. Per acabar establirem un torn de paraula. (Ana M. Rodríguez)

    Espero que us sigui útil!

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius