1. victoria

  28 Oct 19
  16:06 #

  Feia uns quants dies que la Lluïsa tenia una qüestió pendent que no la deixava viure tranquil·la. La qüestió era la següent:
  Mentre en Raül, el seu marit, treballava al torn diürn d’una fàbrica de xocolata suïssa i ella s’estava a casa i feia les feines de la llar, sola o bé amb la seva veïna, que venia sovint a fer petar la xerrada perquè gairebé mai no tenia res a fer, va rebre una trucada misteriosa. La trucada es va repetir uns quants dies i sempre era la mateixa, començava amb un brogit immens que li eixordava l’oïda i després se sentia una veu que deia el següent: “Senyora, no s’amoïni, no s’espanti, si fa allò que nosaltres li diem no li passarà absolutament res.

 2. Berta

  23 Oct 18
  14:45 #

  Li va caure l’orxata damunt els pantalons quan va veure-la travessar el parc trepitjant herba com si res, amb aquell aire distret tan característic. Hauríem de prohibir els gots de plàstic, va pensar, indignat, mentre pregava que ella no el veiés en aquella situació. S’hauria sentit molt humiliat. Davant d’ella, volia estar sempre impecable. Quan sortien junts, el cohibia que es presentés al pis sense avisar i l’enxampés sense afaitar o amb roba de estar per casa. Havia anhelat ser per a ella una mena d’heroi, algú que no fallés mai. S’havia adherit a la campanya per la situació de les balenes només perquè ella admirés el seu esperit compromès. Mai no s’accedia amb l’alcohol ni amb els carbó hidrats i es possava histèric si algun imprevist el feia arribar tard a les cites. Però ella no semblava apreciar els seus esforços. Somreia, només. Com ara. Ara mateix, que l’havia vist.

 3. gemma

  24 Set 15
  8:08 #

  Creia que era per a mòbils… si és per a l’ordinador molt millor!! ho provo.
  Gràcies Lídia

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • victoria: Feia uns quants dies que la Lluïsa tenia una qüestió pendent que no la deixava viure tranquil·la. La...
 • lmontenegro: Moltes gràcies, Maria, arreglat! 🙂
 • Maria: Hola, Només una observació per si voleu corregir-ho: a l’últim exemple, els dos fragments són idèntics....
 • Joan Antoni: Faig voluntariat pel meu compte i aquest recurs em pot anar molt bé i això, és una crec jo, una eina...
 • Laura: A mi la paraula que més m’agrada és “xalar”.

Enllaços


Històric