• El web de Voluntariat per la llengua

    El web de Voluntariat per la llengua és un recurs per si us engresqueu a formar part d’una parella lingüística. En aquest lloc web s’hi accedeix a través del web del Centre de Normalització de Badalona i Sant Adrià, és a dir, a través de http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbadalona/voluntaris/index.html.

    Aquest és un web on us expliquen què són les parelles lingüístiques i què s’ha de fer per ser voluntari o aprenent lingüístic. També us informen de les activitats que es programen per a les parelles, com ara visites culturals, cursos i consursos, entre d’altres.
    Si sou membres d’una entitat o teniu un establiment us podeu adherir també a la campanya del voluntariat per la llengua a través d’aquest web.
    Així doncs, si us animeu a formar part d’aquest projecte en la versió que sigui, podeu donar-vos d’alta en línia. A més a més, podeu tenir accés a vídeos relacionats amb les parelles lingüístiques i material de suport per conversar en català i estendre l’ús social oral de la llengua catalana.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Segueix-nos a:

InstagramFacebookTwitter

Categories


Inscripcions desembre 2023. Clica per a més informació!


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

  • Laia: A l’escola dic molt “no apretis tant fort” quan els nens i nenes escriuen, com ho hauria de...
  • Teresa Fernàndez: Hola, Anna! Hi ha adjectius que tenen flexió de nombre i de gènere, i d’altres que només la...
  • Anna Pell: I marrona es pot dir? A l’habitació hi ha una cortina marrona. Entenc que sí, per allò que és com...
  • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
  • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.

Enllaços


Històric