• El nou bloc de l’Optimot

   

   

   

   

  El mes de setembre va entrar en marxa el blog de l’Optimot a l’adreça  http://blocs.gencat.cat/optimot,  en el qual es publiquen apunts els dimecres, cada quinze dies.

  Els apunts del bloc tracten els dubtes lingüístics que els usuaris més consulten a l’Optimot i també les novetats i les millores del cercador. Ah, i hi podreu trobar estratègies per aconseguir millors resultats en les vostres cerques.

  Es tracta d’un bloc informatiu en què podeu deixar els vostres comentaris a les entrades,  però també hi ha un espai amb accés directe al cercador de l’Optimot.

  Per cert… avui hi ha nova entrada al bloc! No us la perdeu, és interessant!

  Print Friendly, PDF & Email
 1. lourdes

  07 Feb 13
  13:01 #

  Trobo bastant interessant que surti un apartat referent a dubtes lingüistics, doncs les persones que volem creixer en el coneixement de la llengua catalana, trobem suport sense sortir de la nostra llar a través d’aquests grans recursos com són els ordinadors. Fins i tot ens serveix quan a vegades necesitem ayuda pels nostres fills o nets.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
 • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.
 • berta: Des de fa uns anys el mestre D.T Suzuki anava al seu barri ensenyant les idees darrere del Budisme Zen. La...
 • victoria: Feia uns quants dies que la Lluïsa tenia una qüestió pendent que no la deixava viure tranquil·la. La...
 • lmontenegro: Moltes gràcies, Maria, arreglat! 🙂

Enllaços


Històric