• Què m’has dit!

  El web Quemhasdit és la pàgina del programa de Televisió de Catalunya (que té el mateix nom) sobre curiositats i anècdotes de llengua en què es pot ampliar vocabulari i conèixer el significat de diverses expressions.

  Al web podeu fer petites activitats que estan plantejades com a jocs i us podeu posar a prova resolent els enigmes que presenta. Hi trobareu diferents seccions: refranys, paraules mal dites, vídeos de parlants de diferents llocs…

  Per exemple, si us donéssim 4 possibles definicions de baluerna… esteu segurs que l’encertaríeu?

  Animeu-vos a entrar-hi, segur que passareu una bona estona!

  què m'has dit

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Joan Antoni

  05 Mai 19
  21:51 #

  Faig voluntariat pel meu compte i aquest recurs em pot anar molt bé i això, és una crec jo, una eina útil per fer créixer el nivell de coneixement del català. ho he vist avui, ara aquesta hora per TV3.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • lmontenegro: Moltes gràcies, Maria, arreglat! 🙂
 • Maria: Hola, Només una observació per si voleu corregir-ho: a l’últim exemple, els dos fragments són idèntics....
 • Joan Antoni: Faig voluntariat pel meu compte i aquest recurs em pot anar molt bé i això, és una crec jo, una eina...
 • Laura: A mi la paraula que més m’agrada és “xalar”.
 • Berta: Li va caure l’orxata damunt els pantalons quan va veure-la travessar el parc trepitjant herba com si res, amb...

Enllaços


Històric