• Servei de conjugacions verbals

  A partir d’ara, si entreu a l’Optimot (teniu tambén l’enllaç a la dreta del bloc) hi trobareu una nova opció de cerca anomenada verbs conjugats. Amb aquesta eina,  si escriviu l’infinitiu del verb a la finestra en blanc i si teniu la casella de verbs conjugats activada (vegeu la imatge de sota) podreu consultar la conjugació completa del verb en qüestió.

  Per exemple, si voleu saber la conjugació del verb anar escriviu el verb a la finestra i cliqueu a cercar. Us apareixerà una pantalla amb el verb conjugat. (cliqueu aquí i ho veureu).

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Laura

  09 Feb 11
  14:53 #

  Hola Carme,

  Segur que t’anirà molt bé.

 2. carme

  08 Feb 11
  23:31 #

  Laura,m’he guardat la pàgina del verbs conjugats per tenir-la sempre a mà, ja saps que els verbs em porten de cap. Ja veure’m que passa, memoritzar amb costa molt.

 3. Gemma

  02 Des 10
  12:05 #

  Gràcies Cristina, faré servir estigués i busco el verb “estar” a l’eina que proposes per veure si “estés” existeix en cap forma pq no ho sé. Après.

 4. Cristina

  30 Nov 10
  17:51 #

  Sí Gemma, ja ho hem solucionat i ara es pot enllaçar al web en qüestió a través de la imatge. Per cert, que si busques el verb “estar” en aquest recurs veuràs que la forma correcta de l’imperfet de subjuntiu és “estigués” i no “estés”.

 5. Gemma

  22 Nov 10
  13:30 #

  Cristina a mi m’agradaria que la imatge de la pantalla de l’Optimot estés enllaçada amb l’eina Optimot, trobo que seria + senzilla la consulta de l’explicació que fas… si no hi ha l’enllaç directe des de la imatge he d’obrir una altra pestanya a internet, anar-hi i després ja he perdut la pàgina del bloc i és més complicat fer cap comentari…. És possible enllaçar la imatge?

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

 • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
 • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.
 • berta: Des de fa uns anys el mestre D.T Suzuki anava al seu barri ensenyant les idees darrere del Budisme Zen. La...
 • victoria: Feia uns quants dies que la Lluïsa tenia una qüestió pendent que no la deixava viure tranquil·la. La...
 • lmontenegro: Moltes gràcies, Maria, arreglat! 🙂

Enllaços


Històric