• Suficiència 1: una parella feliç (U1)

    A continuació trobareu l’activitat 3 de la unitat 1 de cada grup. Recordeu que es tractava de redactar un text per informar els familiars, amics i coneguts de l’Esteve i la Jenina sobre la sorpresa que els prepareu. Podeu llegir els treballs del altres grups i comparar-los amb el vostre. Seguiu llegint…

    ________________________________________________________________________

    UNA PARELLA GENIAL!!

    La Jenina té uns ulls espectaculars i transparents, acompanyats d’uns llargs cabells daurats que il·luminen el seu rostre sensible, exercint una força misteriosa sobre el seu cos airós. És una dona treballadora com una formigueta, sempre està disposada a fer qualsevol cosa i té la capacitat de contagiar el seu entusiasme i vitalisme. Té una mirada clara i innocent que delata la seva bondat i és una persona transparent com l’aigua d’un riu.

    L’Esteve és un noi alt, fort com un roure entre arbustos. És musculós, li agrada anar al gimnàs i per això els braços són com pedres gegants. La seva pell, fosca com una nit de pluja. La seva cara és rodona amb els ulls de color mel, molt expressius. És una persona amb una gran amabilitat, que sempre ha tingut un somriure per a qualsevol, inclús en els mals moments i que sempre ha ajudat els seus amics.

    La Jenina i l’Esteve han decidit anar a viure junts. Els seus amics de tota la vida us conviden a la festa que celebrarem el dia 13 de març al Centre Cívic de Calafell a les 20 h. Heu de portar begudes, menjar i música.

    No t’ho perdis, desitgem compartir amb tots vosaltres la nostra alegria. Us esperem!

    (Elena, Mirta, José Miguel i Paqui)

    __________________________________________________________________________

    ANIMEU-VOS! VENIU A GAUDIR DEL VIATGE!

    La Jenina és rossa de pot. És molt guapa, alta i atractiva. és esportista i molt treballadora, però unamica desorganitzada. Li agrada molt cuinar i menja molta zocolata, però mai s’engreixa!

    L’Esteva és un armari d’home. Alt i atractiu. La boca, ni grossa ni petita, però això sí, amb uns llavis molsuts. És un xicot amb una gran humanitat disposat a ajudar a qui sigui sense cap mena de prepotència i orgull. I a més li agrada cuinar. Què més vols?

    ANIMEU-VOS! La germana i els amics de la Jenina i l’Esteve els organitzem una sorpreas per tal de celebrar que se’n van a viure junts i perquè tots els estimem molt. Farem un viatge d’una setmana, els nois cap a Egipte i les noies cap a Nova York. Podeu participar trucant al número 687 6878 68.

    NO HI FALTEU!

    QUE NO T’HO EXPLIQUIN!!

    VINE A GAUDIR DEL VIATGE!!!

    (Joan Carles, Rita, Maria, Teresa)

    ___________________________________________________________________________

    PER FI S’HAN DECIDIT!

    La Jenina és una noia simpàtica, riallera i tranquil·la. Físicament és molt afavorida i el seu caràcter és afable. Per ella els seus amics són importants i quan està amb la colla es nota que és l’ànima del grup.

    L’Esteve sobretot és una persona entusiasta en tot el que fa. No li agrada cridar l’atenció i ajuda tot el pot encara que no li ho demanin. També caldria esmentar la seva paciència infinitia i el més destacable és que no perd la fermesa en situacions difícils.

    Per fi l’Esteve i la Jenina s’han decidit anar a viure junts! Per això, els companys de feina hem decidit fer un creuer a Mallorca. Si vols vindre amb nosaltres, apunta’t, tens la informació a la pàgina web www.elcreuer.cat. No t’ho pots perdre. Si no véns, no ho podràs contar.

    (Franc i Òscar)

    ___________________________________________________________________________

    FESTA SORPRESA PER A LA JENINA I L’ESTEVE

    Físicament la Jenina és una noia maca de debò. Té uns cabells llisos i rossos que donen molta llum a la seva cara. Els seus trets facials són suaus, sembla una nina. El que més agrada d’ella és el seu caràcter obert. És una noia que xerra amb tothom. La gent la coneix i se l’estima molt perquè és molt amable i alegre. A més la Jenina té caràcter quan el necessita i es fa escoltar: no li agrada que li imposin les coses i quan no està d’acord amb una cosa de seguida ho diu.

    L’Esteve és un home sorprenentment expressiu, amb ulls de mirada profunda, llavis prominents, nas afilat com si fos dibuixat i un somriure espectacular. La qualitat més destacable és la seva senzillesa, la intel·ligència i el saber estar. A més d’això és de complexió cepat i agradable com la majoria dels nois de la seva raça. Qualsevol noia el voldria tenir de parella.

    Per fi l’Esteve i la Jenina s’han decidit anar a viure junts. Per això la colla d’amics els estem preparant una festa sorpresa el dia 16 d’octubre al seu pis. Per començar riurem molt amb un monòleg, continuarem amb jocs diversos, karaoke, etc. i acabarem amb el sopar i el ball. Si vols formar part d’aquesta agradable sorpresa tan sols has de dir-ho amb anticipació al núm. de telèfon 633 33 33.

    No hi falteu! La passarem genial!! La festa està garantida!!!

    (Nara, Esther, Mireya i Vanina)

    __________________________________________________________________________

    FESTA SORPRESA PER A LA JENINA I L’ESTEVE

    La Jenina és una noia alegre i divertida amb qui hem passat molts bons moments. Té un caràcter obert, de seguida connecta amb la gent i sempre mostra la mateixa passió per ajudar els altres. La seva actitud enfront la vida és molt positiva i el seu rostre sempre dibuixa un somriure.

    L’Esteve és un dels millors amics que un pot tenir. És una persona intel·ligent i sempre té una solució per a tot. A part de tot és una persona alegre i molt simpàtica.

    Som un grup d’amics que vol organitzar una festa sorpresa a l’Esteve i la Jenina. És molt important que ells no sospitin res. Volem fer-los una festa perquè se’n van a viure junts. És una festa ambientada en Halloween (espelmes, teranyines…).  Podeu venir disfressats. Qui vulgui participar pot portar coses per picar (menjar i beure). Sobretot, veniu amb ganes de passar-s’ho bé.

    No us la podeu perdre!

    (Pilar, Abel i Marta)

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius