• Cicle de cinema infantil en català al Vendrell

    Aquest mes d’octubre es reprenen les projeccions del CINC, cicle infantil de cinema en català, a diverses poblacions de Catalunya. Al Vendrell,  les projeccions tindran lloc cada dissabte, a partir del 16 d’octubre, a les 16.15 h, al cinema Ocine del polígon les Mates del Vendrell. Les pel·lícules que es podran veure són Com ensinistrar un drac (16 d’octubre), Arthur i la venjança d’en Maltazar (23 d’octubre), Planet 51 (30 d’octubre), Shreck: feliços per sempre (6 de novembre) i Toy Story 3 (13 de novembre). Un dels detalls importants és el preu: 3,50 euros. Una bona oportunitat!!

    Podeu consultar més informació sobre el CINC i sobre la cartellera de cinema en català a:
    http://www.gencat.cat/llengua/cartellera

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 38 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius