• Nadal en català

    Com cada any, els serveis i les oficines de català del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona del CPNL fem la campanya de Nadal i Reis. Concretament, a Calafell distribuïm el catàleg Jocs en català 2010-2011 a les botigues de venda de joguines, a les escoles, al Parc Nadalenc i a les oficines municipals. El catàleg conté una relació de joguines i jocs en català agrupats segons el tipus de joc —puzles, jocs de taula, ordinadors, jocs multimèdia i altres joguines—. L’objectiu és l’extensió de l’ús del català per mitjà del joc i les joguines. Aquest ús és pensat per sensibilitzar d’una banda els fabricants i els venedors de jocs i joguines, i de l’altra els pares i mares i les entitats que els representen.

    Per altra banda, l’Oficina de Català distribueix 2.000 cartes als reis a les escoles i llars d’infants del municipi i al Parc Nadalenc.

    Per acabar, perquè aquestes festes les puguem gaudir al màxim i en català, el CPNL ha creat un web amb jocs en línia molt divertits i un web amb recursos nadalencs (cançons, dites, contes, etc.).

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius