• Presentació de parelles lingüístiques

    Avui, 25 de maig, es presenta a les Dependències Municipals de la Platja la tercera edició del projecte de Voluntariat per la Llengua del curs 2010-2011.

    Aquest projecte consisteix a emparellar persones catalanoparlants amb aprenents de català perquè dediquin una hora setmanal a conversar en català, durant deu setmanes. D’aquesta manera els aprenents poden millorar el seu nivell de català fora de l’aula. En aquesta nova edició hi participen 17 parelles entre les quals hi ha aprenents espanyols i també de Bolívia, el Marroc, França, Colòmbia, Suïssa, Romania, Bulgària i Argentina.

    Els voluntaris i aprenents coneixeran de primera mà el funcionament del projecte i, també, la seva parella lingüística. En acabar, tots els participants rebran material de suport per a les converses i el carnet de voluntari, que els permet tenir bonificacions en les entrades a diversos equipaments culturals.

    El projecte de voluntariat lingüístic està organitzat per l’Oficina de Català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística, i té la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius