• Cloenda dels cursos

    El divendres 17 de juny es va celebrar, al jardí de Cal Bolavà de Calafell, l’acte de cloenda dels cursos de català que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell.

    L’acte formava part de la cloenda de tots els cursos que s’organitzen des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i va consistir en el lliurament de certificats d’assistència i assoliment.

    A l’acte hi van assistir l’alcalde de Calafell, Sr. Joan Olivella, la regidora de Cultura i Ensenyament, Sra. Sandra Suárez, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Sra. Rosa Ibarz.

    Enguany, s’han organitzat 16 cursos presencials a Segur i a Calafell i 15 cursos a distància, amb un total de 400 inscripcions. Per l’any que ve, es preveu mantenir l’oferta actual i incorporar-hi més recursos que ofereixen les noves tecnologies de la informació, a més dels que ja s’han implementat aquest any. També es preveu continuar amb el programa del Voluntariat per la Llengua i mantenir diversos acords de col·laboració.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius