• Oberta la matrícula per a cursos de català

    Aquest dilluns, 26 de març, s’obre el període de matriculació per als cursos de català per a adults a Calafell que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell. Per a aquest període d’abril a juny els nivells que s’ofereixen són els següents:

    Bàsic 3 Platja dilluns i dimecres

    10 – 12 h

    gratuït

    Bàsic 3 Platja dilluns i dimecres

    18 -20 h

    gratuït

    Intermedi 3 Platja dimarts i dijous

    16 – 18 h

    56,62 €

    Suficiència 2 Platja dimarts i dijous

    18.15 – 20.15 h

    139,98 €

    Enguany, els cursos consoliden l’ús de les noves tecnologies de la informació com a complement al procés d’aprenentatge, iniciat l’any passat. Concretament, es manté el bloc i un canal de Twitter, per difondre recursos bibliogràfics, activitats complementàries, continguts i treballs de classe, etc. i ja està activa una pàgina a Facebook.

    Les inscripcions es fan a Cal Bolavà. Els antics alumnes les podran fer dilluns, dia 26, mentre que els nous alumnes les hauran de fer els dies 27, 28 o 29 de març. L’horari d’inscripció és de 9 a 2 del matí i el dimecres també de 4 a 7 de la tarda. Els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de col·locació els dies 26 i 27 de març. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius