• Dia Mundial de la Poesia

    Dia mundial poesiaEl dia 21 de març els alumnes dels cursos de català per a adults de l’Oficina de Català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística faran un recital de poemes. L’acte s’inclou dins de la celebració del Dia Mundial de la Poesia que impulsa cada any la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO a Catalunya

    La primera part consistirà en una lectura de poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall, aprofitant que enguany se celebren l’Any Espriu i l’Any Raspall, en commeració del cenetrai del seu naixement. La segona part consistirà en lectura del poema “Només la veu”, de Zoraida Burgos, en onze llengües diferents (català, castellà, gallec, francès, anglès, rus, turc, romanès, guaraní, alemany i àrab).

    L’acte començarà a les 19 h, al Museu Casa Barral de la Platja de Calafell (passeig marítim Sant Joan de Déu, 18). Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calafell i l’OAM Fundació Castell de Calafell. Més informació al telèfon 977 699 078.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 43 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius