Arxiu per abril, 2013

  • Minimarató de lectura

    Roller MinimaratóEl dia de Sant Jordi, una vintena d’alumnes dels cursos de català de Calafell van participar a la II Minimarató de lectura que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística, les biblioteques públiques de Calafell i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell. L’acte, que formava part de la programació del Dia de Sant Jordi, va tenir lloc a la tarda al passeig marítim Sant Joan de Déu, al costat de la Confraria de Pescadors.

    Enguany, la minimarató estava dedicada a llegir poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall, en el centenari del seu naixement, i Miquel Martí i Pol, en commemoració dels 10 anys de la seva mort.

    A més dels alumnes de català, a l’acte també hi van participar usuaris de les biblioteques i població en general que espontàniament s’hi va afegir.

    Aquí podeu veure les fotografies de l’acte.

    Article complet

  • Minimarató de lectura de poemes

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Oficina de Català del CPNL, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i les biblioteques públiques de Calafell organitzen per a demà, Diada de Sant Jordi, la segona Minimarató de lectura. Enguany, està dedicada a poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall, en commeració del centenari del seu naixement, i de Miquel Martí Pol, en els 10 anys de la seva mort.

    L’acte es farà  al costat de la Confraria de Pescadors de la Platja de Calafell, entre les 17.30 i les 19.30 h.

    Els alumnes de català de Calafell hi participarn recitant poemes dels autors esmentats i també faran una lectura dramatitzada d’una narració de Salvador Espriu “Conversió i mort d’en Quim Federal”. A l’acte també hi participaran usuaris de les bibliotques calafellenques i està a obert a tothom qui vulgui. Tan sols cal apuntar-se a la biblioteca o el mateix dia al costat de la Confraria. Tots els lectors rebran una rosa com a obsequi.

     

    Article complet

  • Una aplicació per millorar vocabulari

    aplicatAplica’t és una aplicació en llengua catalana dedicada a l’anàlisi de dubtes, dificultats i incorreccions, amb explicacions i equivalències en castellà i anglès desenvolupada per Irina Nanu amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. L’aplicació ajuda els usuaris a ampliar el vocabulari i a millorar la precisió lèxica mitjançant exercicis i activitats interactives.

    És gratuïta i es pot desarregar aquí.

    Si voleu estar al dia de totes les aplicacions (APPS) per a tauletes i dsipositius mòbils heu de visitar el web www.appsencatala.cat.

    Article complet

  • Com es pot millorar…?

    reflexivaAquí teniu el resultat d’una pràctica reflexiva dels alumnes de català dels nivells Intermedi 3 i Suficiència 3 sobre com poden millorar el seu aprenentatge. (Feu clic damunt la imatge.)

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius