• Minimarató de lectura de poemes

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’Oficina de Català del CPNL, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i les biblioteques públiques de Calafell organitzen per a demà, Diada de Sant Jordi, la segona Minimarató de lectura. Enguany, està dedicada a poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall, en commeració del centenari del seu naixement, i de Miquel Martí Pol, en els 10 anys de la seva mort.

    L’acte es farà  al costat de la Confraria de Pescadors de la Platja de Calafell, entre les 17.30 i les 19.30 h.

    Els alumnes de català de Calafell hi participarn recitant poemes dels autors esmentats i també faran una lectura dramatitzada d’una narració de Salvador Espriu “Conversió i mort d’en Quim Federal”. A l’acte també hi participaran usuaris de les bibliotques calafellenques i està a obert a tothom qui vulgui. Tan sols cal apuntar-se a la biblioteca o el mateix dia al costat de la Confraria. Tots els lectors rebran una rosa com a obsequi.

     

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 38 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius