• Col·laboració amb Calafell Ràdio

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquesta setmana s’ha formalitzat un acord de col·laboració amb l’objectiu de col·laborar en l’ensenyament de català i la difusió d’activitats i recursos sobre la llengua catalana.

    L’acord preveu que el CPNL participi al programa matinal L’Aparador, presentat per Marta Rius, amb la secció “Correctament”. Aquesta secció ja està en proves des del mes de setembre i consisteix en un espai de 30 minuts en què s’expliquen i es comenten aspectes de llengua diferents. A més, de forma periòdica es donarà veu a persones que estan estudiant català als cursos que organitza el CPNL i també a parelles participants del projecte del Voluntariat per la Llengua.

    L’espai s’emet els dimarts de 9.30 a 10 h i està conduït pels dos tècnics de l’Oficina de Català de Calafell del CPNL. Si no es pot escoltar en directe, també hi ha la possibilitat de fer-ho a la carta, quan es vulgui i des d’on es vulgui, des del web de Calafell Ràdio. Els continguts de cada programa es poden consultar en aquest mateix blog, a la pestanya “Correctament“.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius