• Visita a la Biblioteca Ventura Gassol

    DSC_3147Aquest dimecres, 20 de novembre, un grup d’alumnes dels cursos de català van visitar la Biblioteca Ventura Gassol. La sortida s’emmarcava dins de la programació d’activitats complementàries que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb la intenció que coneguin el patrimoni i els serveis culturals del  municipi, i practiquin el català fora de l’aula.

    A la visita hi van participar un total de 20 alumnes de diversos nivells i va comptar amb el guiatge de la directora de la Biblioteca. Es van explicar els diversos serveis que ofereix, especialment l’Espai del Català, i els alumnes van poder fer-se el carnet de la Biblioteca.

    La visita va acabar amb la lectura de poemes de Joana Raspall i de Salvador Espriu, coincidint amb el centenari del seu naixement, a càrrec dels alumnes i del professorat.

    Aquestes activitats complementàries compten amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius