• Videoconferència entre alumnes de català de Calafell i de Xile

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest dimarts, 25 de març, dos voluntaris lingüístics i els seus aprenents de català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han participat en una videoconferència amb alumnes de català de la Universitat de Xile. La trobada virtual tenia el doble objectiu de crear nous espais de conversa per als aprenents de català calafellencs i de conèixer l’interès que des de l’altra punta del món es té per la nostra llengua.

    Els cinc calafellencs han pogut conversar durant una mitja hora llarga amb tres estudiants de filologia hispànica de la capital xilena que han introduït el català dins dels seus estudis. La conversa ha girat a l’entorn dels costums, del paisatge i la gastronomia de Calafell i Santiago, i també de la motivació i les raons per què els aprenents d’una i altra banda de l’oceà estudien català.

    Aquesta és la segona trobada en un mes que es fa entre estudiants de català del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona amb l’exterior. La primera es va produir fa dues setmanes entre Tarragona i Oxford. L’èxit de les trobades fa pensar de repetir-la properament amb els mateixos interlocutors o amb d’altres d’alguna de les 150 universitats del món en què s’ensenya català.

    Més fotografies, en aquest àlbum.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius