• Videoconferència entre parelles lingüístiques de Calafell i de Roma

  Aquest dijous, 15 de maig, dues parelles lingüístiques de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han participat en una videoconferència amb alumnes de català de la Universitat de Roma “La Sapienza”. La conversa transmediterrània tenia el doble objectiu de crear espais de conversa per als aprenents de català calafellencs i romans, i a la vegada fer un intercanvi entre ambdues cultures.

  Els tres calafellencs han pogut conversar durant mitja hora llarga amb tres estudiants que han introduït el català dins dels seus estudis per tal de poder venir a treballar a Catalunya en un futur. La conversa ha girat a l’entorn de l’experiència i les motivacions d’aprendre català i de la gastronomia i el paisatge de Calafell, Barcelona, Roma i Itàlia en general.

  Aquesta és la segona trobada virtual que es fa entre calafellencs amb l’exterior. La primera es va produir el mes de març amb estudiants de Santiago de Xile.

  JTP_0301JTP_0308

  JTP_0306

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius