• Torna el Voluntariat per la llengua a Calafell

  VXL2013_00-2013

  Presentació de parelles (octubre 2013)

  Vols ser voluntari o voluntària per la llengua a Calafell? Pots destinar una hora setmanal a xerrar amb un aprenent de català?

  Estàs aprenent català i vols practicar-lo manera agradable i distesa?

  Doncs ara és el moment, perquè comencem la primera edició del curs del Voluntariat per la Llengua, un programa l’objectiu principal del qual és facilitar a les persones que estan aprenent català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que adquireixin la fluïdesa necessària perquè la puguin utilitzar amb seguretat. Per això necessitem persones voluntàries, persones majors d’edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

  El curs passat es van formar 47 parelles. Mira i escolta en aquests vídeos què expliquen els mateixos participants sobre la seva experiència dels cursos passats. Si t’hi vols afegir, posa’t en contacte amb nosaltres, al tel. 977 69 90 78.

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visiteu algun dels 49 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català. 


Segueix-nos a:


Arxius