• Xerrada entre alumnes de català de Calafell i Leipzig

    LeipzigAhir  dilluns, 15 de desembre, va tenir lloc la segona videoconferència del curs amb alumnes de català de tot el món. En aquesta ocasió, un voluntari i una alumna de Calafell van conversar durant prop d’una hora amb 4 estudiants de català de la Universitat de Leipzig (Alemanya). Després de les oportunes presentacions personals, els participants van parlar tant de Calafell com de Leipzig i van explicar-se les mútues aficions. Els catalans també van interessar-se pels motius pels quals els estudiants alemanys s’interessaven per aprendre català.

    Les videoconferències amb universitats del món forma part del projecte de l’Oficina de Català per motivar alumnes i parelles lingüístiques a aprendre i millorar el català, i a la vegada per conèixer altres cultures. Aquesta s’afegeix a la de París que es va fer el mes de novembre.

    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 44 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius