Arxiu per febrer, 2017

  • Sessions de català a l’Escola la Ginesta

    La setmana passada vam començar un curs de català a l’Escola la Ginesta de Segur de Calafell. Gràcies a la bona predisposició de la direcció de l’escola i de l’AMPA, un total de 15 pares i mares assisteixen dos dies a la setmana al centre, en horari escolar, per rebre formació en català. Per a molts d’ells és la primera vegada que tenen l’oportunitat de fer-ho, fins ara impossible a causa de les seves obligacions laborals o familiars. D’aquesta manera, acostant el CPNL a l’escola ho han aconseguit.

    Save

    Save

    Save

    Article complet

  • Celebrem el Dia Internacional de la Llengua Materna

    El dia 21 de febrer se celebra cada any el Dia Internacional de la Llengua Materna, promogut per la Unesco. El Consorci per a la Normalització Lingüística ens afegim a la commemoració per quart any i hem volgut compartir amb els nostres alumnes els valors del plurinlingüisme i la necessitat de valorar, estimar, respectar i conèixer totes les llengües del món.

    Per això, cada alumne dels nostres cursos ha col·laborat a decorar l’aula amb una paraula de la seva llengua materna que li ha vingut de gust de destacar. Hi ha paraules en català, castellà (en diverses modalitats), francès, wòlof, àrab, rus, polonès, romaní, romanès, tailandès, urdú i més.

    Article complet

  • Torna el cinema infantil en català al Vendrell

    Ja han començat les projeccions del CINC, cicle infantil de cinema en català, a diverses poblacions de Catalunya. Al Vendrell, les projeccions tenen lloc cada dissabte, a les 16.15 h, al cinema Ocine del polígon les Mates del Vendrell. Les pel·lícules que es podran veure a partir de dissabte són Cigonyes (25 de febrer), El Petit Príncep (4 de març), Trolls (11 de març), Vaiana (18 de març) i Ballerina (25 de març). Un dels detalls importants és el preu: 4,20 euros. Una bona oportunitat!!

    Podeu consultar més informació sobre el CINC i sobre la cartellera de cinema en català en general aquí.

    Save

    Save

    Save

    Save

    Save

    Article complet

  • Concurs de cartes d’amor

     

    Un any més, l’Ajuntament de Calafell convoca el Concurs de cartes d’amor, i ja és la 24a edició! Es tracta d’escriure una carta (d’una extensió màxima de 2 fulls) que expressi l’amor, en qualsevol de les variants (s’exclouen poemes i altres gèneres literaris). La data límit de lliurament és el 10 de març.

    Save

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius