Arxiu per abril, 2018

  • Celebrada la tercera edició del Dictat Públic en Català

    Enguany el dictat s’ha emmarcat de ple en l’Any Pompeu Fabra i s’han dictat paraules relacionades amb la seva figura i la seva obra.

    El passat 21 d’abril es va celebrar al jardí de Cal Bolavà de Calafell el Dictat Públic en Català, integrat en la Jornada de Portes Obertes de Cal Bolavà, centre cívic on està ubicada l’Oficina de Català. En aquesta tercera edició s’han dictat deu paraules relacionades amb la figura i l’obra de Pompeu Fabra, com ara excurionisme, zum-zum, pipa, exili, hac, ortografia, tenis, etc. S’han fet dues categories: en adults, la guanyadora ha estat Laura Bandoiu, i en infantil, Joel Cos, que han rebut sengles premis aportats per l’Ajuntament de Calafell. Els participants també van rebre un punt de llibre commemoratiu de l’activitat.

    Article complet

  • Els alumnes de català visiten la ràdio de Calafell

    Els alumnes del curs intermedi 3 fan una visita a Calafell Ràdio per tal de conèixer-ne l’espai, l’organització, el funcionament i, sobretot, com treballen els periodistes i els col·laboradors de la ràdio. Necessiten conèixer-la de primera mà perquè tenen un repte a l’aula: dur a terme una tertúlia radiofònica.

    Als cursos de català fem activitats i creem situacions com més versemblants millor.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius