• Celebrada la tercera edició del Dictat Públic en Català

    Enguany el dictat s’ha emmarcat de ple en l’Any Pompeu Fabra i s’han dictat paraules relacionades amb la seva figura i la seva obra.

    El passat 21 d’abril es va celebrar al jardí de Cal Bolavà de Calafell el Dictat Públic en Català, integrat en la Jornada de Portes Obertes de Cal Bolavà, centre cívic on està ubicada l’Oficina de Català. En aquesta tercera edició s’han dictat deu paraules relacionades amb la figura i l’obra de Pompeu Fabra, com ara excurionisme, zum-zum, pipa, exili, hac, ortografia, tenis, etc. S’han fet dues categories: en adults, la guanyadora ha estat Laura Bandoiu, i en infantil, Joel Cos, que han rebut sengles premis aportats per l’Ajuntament de Calafell. Els participants també van rebre un punt de llibre commemoratiu de l’activitat.

    Share

Filtre d’apunts


Inscripció als cursos


Establiments col·laboradors


Segueix-nos a Twitter


Segueix-nos a Facebook


Arxius