• Tertúlies i Club de lectura en català a la nova biblioteca Ventura Gassol de Calafell

    Divendres 8 de febrer reprenem les tertúlies en català i el dissabte 16 de febrer comencem un Club de lectura fàcil a la nova biblioteca de Calafell.

    Les tertúlies es faran cada divendres de 17.30 a 18.30 h a la biblioteca Ventura Gassol i les conduiran els voluntaris per la llengua Cristina Gómez i Víctor Artigot alternativament.

    A més, aquest trimestre també engeguem una nova activitat: un Club de lectura fàcil en català. El Club de lectura consisteix a llegir un llibre de lectura fàcil en català i trobar-se al cap d’un mes per comentar-lo. La tertúlia sobre el llibre estarà dinamitzada per la voluntària Cristina Gómez i es durà a terme un dissabte al mes de 12 a 13 h.

    Tant les tertúlies com els clubs són activitats per practicar l’expressió oral en català i van adreçades als participants del Voluntariat per la Llengua, a alumnes dels cursos de català i a tothom qui vulgui millorar la fluïdesa i perdre la vergonya de parlar en català.

    Les dues activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina de Català de Calafell (Av. Generalitat, 1 977 69 90 78) o a la mateixa biblioteca.

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius