• En marxa el Voluntariat per la llengua a Calafell

    Aquest mes de febrer ha començat una nova edició del Voluntariat per la llengua.

    Aquesta vegada s’han format 7 noves parelles lingüístiques que durant 10 setmanes es trobaran per parlar en català. A banda de les parelles, també han començat dos grups de tertúlies en català en diferents punts del municipi de Calafell.

    Hi ha un grup els dimarts al matí, de 10 a 11.30 h, al Centre Cívic Cinema Iris, conduït pel voluntari Joan Pérez, i un altre els divendres a la tarda, de 17.30 a 18.30 h, a la nova Biblioteca Ventura Gassol ubicada al nucli antic (C/ Marquès de Samà, 8), conduïda pels voluntaris Cristina Gómez i Víctor Artigot.

    El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Les tertúlies són grups de conversa conduïts per voluntaris i van adreçades als participants del Voluntariat per la Llengua, a alumnes dels cursos de català i a tothom qui vulgui millorar la fluïdesa i perdre la vergonya de parlar en català.

    Aquestes activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina de Català de Calafell (Av. Generalitat, 1 977 69 90 78).

     

     

     

    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius